expozitii postdevorare

(vineri, 23 ianuarie 2009)

Ma bucur ca avem blogul asta si dupa toate bucuriile cu care au fost hraniti ochii mei am spus ca e cazul ca si eu sa va salut si pentru inceput sa va zic ca: bambinii sunteti adorabili si va iubesc! Imi place ca acei care contribuie pe blog au ramas sub anonimat. Asa orice devine misterios si acum probabil va intrebati cine a scris intrarea asta:P (wow). Dupa primele fraze cred ca e evident :)

Asadar inainte sa ne culcam pentru ca maine avem de invatat cum sta treaba cu bitii... am sa va povestesc despre cea mai recenta activitate a bambinilor, de dupa ultimul examen de FIMR. Veseli sau tot veseli (caci in fond ce conteaza daca am stiut sau nu la examen? noi ne-am facut datoria de devoratori mai mult sau mai putin... dar asta e alta poveste, care va fi povestita in alta seara de alt bambim... whateva) am decis sa mergem la expozitia de iepuri din Iosefin dar pana sa coboram treptele de la Constructii... fetele s-au indecis. Una din ele a fost cu ideea ca mai bine am merge la expozitia de haine de la Casa Tineretului... iar bambinii ascultatori au pornit spre CT cu conditia de a vizita apoi si iepurasii ;;) 

Desigur... drumul a fost lung... si fiecare moment a meritat imortalizat de acea camera magica a lui Flav, care a devenit mascota intalnirilor dintre bambini, daca vreti sa o luam asa.

Ca tot ziceam de drum... nu a fost doar lung, ci presarat si de multe... oferte wireless, pe care normaal ca le-am ignorat caci noi suntem bambini seriosi. (mk?)

Socati la vederea unor astfel de calomnii... am mers mai departe... pe unde ne-au purtat pasii dar mereu spre aceeasi tinta: CT. Avem si dovezi chiar si de pe traseu... (!!!!) 



Mai presus de moda ramane totusi expozitia de haine de la Casa Tineretului... care... nu putem afirma ca a fost in totalitate de haine... sa zicem ca a fost o expozitie foarte kitchy-complexa cu multe lucruri de a caror utilitate ne-am indoit cu totii (de la prosopul de par cu nasture pana la botoseii animati). Tot Flav si-a exersat abilitatile in afaceri in cadrul unui mic stand amenajat instant:

Asadar am luat-o la fuga spre destinatia initiala... Iosefin... cu stationare continua-momentana in statia de la Cluj si ceva momente mai gay intre Lavi si Mari (in limita bunului simt ok?)






 


Si cred ca apoi am ajuns sa-i vedem pe marii iepuri care aduceau un pic a catelusi... cei care au fost muscati... pot depunde marturie (Mari subscrie cu 3 atentate asupra integritatii propriilor degete). Avem desigur si momente de afectiune intre bambini si iepurasi... ioii? + dovada cu senzationalul calendar iepuresc promotional ;;)




Si ca si concluzie... zapada ne-a indemnat sa cautam o cafenea care sa ne salveze de la degerare... am gasit Grizzly, cafeneaua inedita unde se vand si obiecte din lemn pe langa tarte cu coacaze din care... 3 oameni ne-am chinuit sa mancam... numai noi stim cum :P caci ceilalti care nu stiu, adoptau exact in momentul acela 2 hamsteri mondeni (apelati cu incredere la Alex si Paul pentru detalii).








Posted in la 00:49  

7 comentarii:

  1. Cosmin Says:

    o amarata de expozitie de textile la care am gasit foarte multe accesorii plasticate si metalice, iar nu stiu cine mai mai aruncase si zvonul ca ne trebuie bilet/bon sa intram :lol:

    calendarul cu iepuroi va fi expus la mine in camera incepand de astazi :-P

  2. Marl Says:

    =)) cat m-a distrat expozitia aia

  3. EMath Says:

    Copii, sunteti nemaipomeniti! Desi urmeaza sa am o zi grea si urmatoarele 8 zile si mai grele, blogul bambinilor m-a bine-dispus. Flaviu, om de afaceri cu produse de bazar, mi se pare tare amuzant! Prietenia voastra este de invidiat. Distractie placuta, dar nu uitati (ac).

  4. Flavian Says:

    Ce m-am distrat citind ultima aventura :))) super :D

  5. Anonim Says:

    jaja, devine tot mai fain blogul bambinilor!!

  6. Anonim Says:

    Trebuie sa recunosc, cam... friguroase amintiri! Dar amintiri care vor ramane... mai ales dupa vizualizarea primei poze cu mine :))

    Oai... dar ce dulce-i iepurele din prima poza a expozitiei! Good thing he's not angry though! Good thing for Lavi!

  7. Anonim Says:

    Ba da cu iepurele meu nu ati facut poza.. campionul cu stare excelenta :(( Cica mi-o zis crescatoru sa am grija ca daca il enervez se intoarce cu spatele si face ceva ... :D