Stirea de la ora kitsch

(sâmbătă, 24 ianuarie 2009)

Deoarece este o stire demna de Dan Diaconescu, o s-o tratez ca pe una de la OTV. BOMBA, senzational, exclusiv pentru cei care n-au aflat pana acum, reluare in direct, irefutabil, bombastic:
Granzii cu abonamente la bancile alea de stau lipide de catedre (ak primul rand), au fost vazut la intrarea (sau iesirea?) din Bunker in noaptea de vineri spre sambata, numerotate in calendar si cu 16, respectiv 17, bineinteles ca vorbim de luna curenta, mai precis in jurul orelor 1-2.
Acestia au fost surprinsi de cativa ceteisti, in momentul de despartire, deci pe picior de plecare spre taxi->home->mami/tati. Din informatiile smulse de la ei n-au prea fost de folos deoarece se pare ca cei 5 au baut 5 beri (cica de fiecare). Nu vreau sa par carcotas sau chiar mai rau.. un paparazzi, dar eu chiar vad un lucru bun, CTI-ul petrece !
Daca ai fost un carcotas si ai ras la acest articol, incearca sa-ti amintesti de cate ori ai facut si tu ca ei, iar daca nu numeri nici macar o amintire, atunci iti dam ocazia sa nu mai razi aiurea si sa iesi cu noi.
PS: Granzilor! daca mai aveti chef sa iesiti, anuntati si voi sau daca vreti sa o faceti mai des, contactati pe oricare din pozele de pe acest blog.

Posted in Etichete: , , , la 05:13  

6 comentarii:

  1. Anonim Says:

    imi vine greu sa cred :)) so funny

  2. Cosmin Says:

    tu razi de ei mari? :p
    cred ca ai face bine sa mergi cu noi la dans candva.. :k

  3. Anonim Says:

    oficial nu dansez

  4. Flavian Says:

    ... toata lumea danseaza \:D/

  5. Anonim Says:

    Daca cumva in timpul seminarului ma asezam in prima banca (pe prima banca, mai curand), asta ma face si pe mine un grand, I guess.

  6. Anonim Says:

    doar daca detii un abonament ;;)