Bambini... behind the scenes...

(joi, 26 februarie 2009)

Bai, titlul blog-ului se numeste "Bambinii din CTI". Acum... s-au postat cateva informatii... revelatoare despre acesti bambini in articolele precedente, dar pentru mine, bambinul pretentios si fara rusine (de ce, veti vedea), nu s-au spus destule. Pozele arata dar nu spun, povestile spun dar nu arata... (lasa-ti-le balta de subintelesuri) Deci ce o sa facem, videoclipuri? Poate in viitor, pentru acum... combinam! Vom incerca sa aratam mai mult si sa povestim mai mult ca sa nu mai existe loc pentru dubii! Acum... unii bambini sunt buni la multitasking... Defapt nevoia de a invata, ne-a facut pe toti buni la multitasking, dar nu la asta ma refer. Aratam... povestim... simultan sau in etape(aka articole)? Difera de la bambin la altul. Aici de exemplu, avem un bambin, pe care daca-l intrebi ceva( pe mess), iti raspunde cu o pagina de scris(tot pe mess), asta daca ne luam dupa spusele altui bambin, care desigur m-a intrebat ceva si a primit tot o pagina de scris ca raspuns (desigur, pe mess). Deci... mi-ati ghicit orientarea! Haideti oameni buni... sa povestim!

Bambinii...

Copii? Da! Studenti? Da! Prieteni... Prietenia... Cunoastere... Sta ea oare la baza prieteniei... n-as spune nu, totusi, pun intrebarea, ce mentine prietenia? Ei, si poate in contradictie cu cele spuse anterior, prietenia este mentinuta de lipsa de cunoastere! Cum se face? Pai, lipsa de cunoastere ne face... curiosi sa cunoastem mai mult! Si uitati cum se creeaza legatura! La fel e si in cadrul bambinilor! In fiecare zi aflam lucruri noi despre... noi. Unele care ne leaga... altele care ne despart. Acum, spre uimirea mea, avem multe in comun... chiar prea multe! Cum se poate?

Bah, uitati ca a fost odata ca niciodata, un bambin care si-a confesat o rusine din primara... o mare mare rusine. Dupa cum se stie, greutatea din zona bucala si stomacala face trimitere la un element... colector! Colectitudinea rezultantei este indubitabila! Deci nu exista riscul de overflow la sursa! Slava Domnului! Dar! Colectorul... Ce e? Bah, aici nu traim in lumea ideala, deci nu, nu e in mod necesar toaleta si nici zona de dupa copac! Cateoda colectorul nostru are adaugat, un rol... infasurator! Desigur vorbim de chiloti! Si de un astfel de colector a avut parte bambinul in cauza cand era mic... dar nu indestul de mic cat sa... Nah, stiti voi scutecele si chestii. Mare rusine credea el! Dar... uitati ca... un alt bambin, la auzul rusini... are o revelatie. Dap, si el a avut parte de acelasi colector... in liceu! In liceu? Bah, uite, ca se poate! Nu sunt cel mai... colectiv bambin! Totusi... am ceva sa-i transmit acelui bambin! Eu am avut parte... de acelasi colector... dupa liceu! Eram la mare, intorcandu-ma de la plaja parca... deodata simt greutate in zona bucala care in timp se materializeaza in colector din acela... fara voie. Era prezenta in asa cantitate acea greutate, incat la eliberare... s-a produs overflow in scoica turceasca menita colectarii, cu mult carry! Acum... poate bambinul imi va raspunde cu un alt caz al colectorului... de si mai mare amplitudine! Dar... sa respectam niste limite! Totusi...

Un alt exemplu... Voi stiti treaba cu viata ca un film? Ce-ati zice de asocierea viata voastra - filmul altei persoane! Mai precis, a locatarului pacii, vietuind in blocul din fata, la un etaj superior, care toata ziua buna ziua se uita la tine, ba, mai mult isi invita si familia la.... vizionat! In plus, are si parte de home night cinema gratis pe timp de noapte... daca ai obloanele deschise... becul aprins! Inca n-am verificat daca sta pana la sfarsitul... episodului! Nu m-as mira! Ei, dar nu sunt singurul in suferinta... nup, avem un bambin apropiat care vietuieste intr-o zona cu blocuri inalte, cu aceeasi problema! Eu ii urez cat mai multe etaje... in sus, ca sa nu bata record de audiente! Si desigur ma amuz de coincidenta!

Acum, sa nu credeti ca... avem numai asemanari! Deloc, (contra)exemple in acest sens sunt o droaie, putand fi clasificate in mai multe tipuri, eu amintesc culinare si... procedurale! Debagatii pe seama lor? Ei... vreau sa-i fac un fund articolului, care sa compenseze pentru neexistenta unui... cap! Deci.. poate cu alta ocazie. Ocazii vor mai fi, va garantez. Poate va puneti intrebarea cine sunt? Nu conteaza... pot fi oricine... doar sa stiti... ca aveti multe in comun cu mine! Ca vreti sau ca nu vreti! Poate asta nu va bucura... dupa citirea articolului... dar n-aveti grija... nu toate asemanarile sunt de tip... 'colectiv'! Ceau ceau!

Posted in la 12:09  

3 comentarii:

  1. Cosmin Says:

    vai.. cu ce pofta am ras, cred ca nu-i bambin din cti care sa nu-si dea seama cine a scris articolul :lol:

  2. Anonim Says:

    deci... cred ca in viitor o sa se inventeze commenturi audio... sunt unele posturi la care nu putem decat rade :))

  3. Anonim Says:

    Nu stiu de ce... dar am multe in comun cu bambinul asta ;)